紅白なますでバインミー【Banh Mi using Kohaku Namasu】
Kohaku Namasu de Banh Mi
*「紅白なます」と「鶏もも肉のみりん焼き」のレシピを応用して、ベトナムサンドイッチ「バインミー」を作りました。
*This recipe uses the 「Vinegared Daikon Radish and Carrots」 recipe and the 「Grilled Mirin Chicken Thigh」 recipe to make a Vietnamese sandwich 「Banh Mi」.
*このレシピでは、レバーパテの代わりに、入手しやすいピーナッツバターやタヒニ(練り胡麻)を使用します。
*This recipe uses easily available Peanut butter or Tahini (Sesame paste), instead of liver pate.
材料
フランスパン
ピーナッツバター or タヒニ (練り胡麻)
パクチー
ナンプラー (お好みで)
Ingredients
Baguette
Peanut butter or Tahini (Sesame paste)
Cilantro
Fish sauce (Optional)
作り方 Directions
① (お好みで) 紅白なますにナンプラーを加えて混ぜる
Add fish sauce to Vinegared Daikon Radish and Carrots, then mix. (Optional)
② 半分に切ったフランスパンにピーナッツバターかタヒニ(練り胡麻)を塗り、鶏もも肉のみりん焼き・紅白なます・パクチーを挟む
Spread peanut butter or tahini (sesame paste) on baguette, and sandwich Grilled Mirin Chicken Thigh・Vinegared Daikon Radish and Carrots・cilantro.