鮭フレーク【Salmon Flakes】
Shake Flake
材料 (鮭缶6oz分)
◆ 鮭缶 1缶 (6oz・Skinless・Boneless)
◆ みりん 大さじ1
◆ 酒 大さじ1
◆ 醤油 小さじ1
塩 No salt added canの場合は小さじ1/4程、salt added canの場合は調整して下さい
Ingredients (6oz Salmon can)
◆ 1 Salmon can (6oz・Skinless・Boneless)
◆ 1 Tbsp Mirin
◆ 1 Tbsp Sake
◆ 1 Tsp Soy sauce
◆ 1 Tbsp Sake
◆ 1 Tsp Soy sauce
For salmon can with no salt, add about 1/4 Tsp Salt. For salmon can with salt, add more salt to taste.
作り方 Directions
① ◆をフライパンに入れ、鮭がそぼろ状になるまで炒める
Put ◆ in a frying pan and stir-fry the salmon into flakes.
② 塩を加え、味を整える
Add additional salt if necessary.
③ ②をおにぎりの中に入れたり、温かいご飯にのせる
Put ② in Onigiri (rice ball) or put it on cooked rice.