鮭フレーク【Salmon Flakes】

Shake Flake


材料 (鮭缶6oz分)
◆ 鮭缶 1缶 (6oz・Skinless・Boneless)
◆ みりん 大さじ1
◆ 酒 大さじ1
◆ 醤油 小さじ1
塩 No salt added canの場合は小さじ1/4程、salt added canの場合は調整して下さい

Ingredients (6oz Salmon can)
◆ 1 Salmon can (6oz・Skinless・Boneless)
◆ 1 Tbsp Mirin 
◆ 1 Tbsp Sake 
◆ 1 Tsp Soy sauce 
For salmon can with no salt, add about 1/4 Tsp Salt.  For salmon can with salt, add more salt to taste.

作り方 Directions
① ◆をフライパンに入れ、鮭がそぼろ状になるまで炒める
  Put ◆ in a frying pan and stir-fry the salmon into flakes.
② 塩を加え、味を整える
     Add additional salt if necessary.
③ ②をおにぎりの中に入れたり、温かいご飯にのせる
  Put ② in Onigiri (rice ball) or put it on cooked rice.

Popular posts from this blog

スフレチーズケーキ【Japanese Style Soufflé Cheese Cake】

冷やし中華 (胡麻ダレ)【Cold Ramen with Sesame Sauce】

きんぴらセロリ【Japanese Style Celery Stir fry】