Tori Tsukune Hamburg *Breast Chickenの挽肉はパサパサするので、お薦めしません。 *I don`t recommend using Ground Breast Chicken as it is dry. 材料 (3人分) ◆ 鶏挽肉 1パウンド (454g) ◆ 青ねぎ 3本 (50g) ◆ 卵 1個 ◆ 生姜のすり下ろし 小さじ1 ◆ 塩 小さじ1/2 酒 or 白ワイン 50ml (蒸し焼き用) タレ 砂糖 大さじ1.5 みりん 大さじ2 酒 or 白ワイン 大さじ3 醤油 大さじ3 生姜のすり下ろし 小さじ1 Ingredients (Serves 3) ◆ 1 Pound Ground chicken (454g) ◆ 3 Green onions (50g) ◆ 1 Egg ◆ 1 Tsp Grated ginger ◆ 1/2 Tsp Salt 50 ml Sake or White wine (Use when steaming) Sauce 1.5 Tbsp Sugar 2 Tbsp Mirin 3 Tbsp Sake or White wine 3 Tbsp Soy sauce 1 Tsp Grated ginger 作り方 Directions ① 青ねぎを小口切りにする Chop the green onions. ② ◆をボウルに入れ、よく混ぜた後、丸める Combine ◆ in a bowl and mix well, then make patties. ③ 中火に熱したフライパンで焼く (ノンスティックフライパンの場合、油不要) Preheat a frying pan on medium heat and cook. (Oil is not necessary if using a nonstick pan) ④ 焼き色がついたら返し、もう片面も焼き色がつくまで焼く Cook until lightly brown, then turn over and cook until the other side is lightly brown as well. ⑤ 酒...