珈琲ゼリー【Coffee Jello】

Coffee Jelly

珈琲ゼリーは日本発祥だそうです

材料 (4人分)
水 2oz
ゼラチン 0.25oz (7g)
珈琲 16oz
砂糖 大さじ3 (40g)
Coffee creamer 4oz

Ingredients (Serves 4)
2oz Water
0.25oz (7g) Gelatin
16oz Coffee
3 Tbsp (40g) Sugar
4oz Coffee creamer

作り方 Directions
① ゼラチンを水でふやかす
     Soften the gelatin with water.
② 熱い珈琲に①と砂糖を加えて混ぜる
     Add hot coffee to ① and sugar then mix.
③ 容器に入れ、冷蔵庫で冷やす
     Into cups then chill in the refrigerator.
④ お好みのCoffee creamerをかける
     Serve with your favorite coffee creamer. 

*使用したゼラチン↓ *I used this Gelatin ↓




     

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