ほうれん草とトマトのツナ和え【Spinach and Tomato with Tuna】
Hourensou to Tomato no Tuna Ae
材料 (3人分)
ほうれん草 5oz
ミニトマト 4oz
ツナ 3oz
砂糖 小さじ1
米酢 小さじ2
醤油 小さじ2
胡麻油 小さじ2
Ingredients (Serves 3)
5 oz Baby spinach
4 oz Grape tomatoes
1 Can or Pouch Tuna (3 oz)
1 Tsp Sugar
2 Tsp Rice vinegar
2 Tsp Soy sauce
2 Tsp Sesame oil
作り方 Directions
① ほうれん草を電子レンジで約1分加熱し、冷めた後、水気を絞る
Heat the spinach in the microwave for about 1 minute, then squeeze the water after it cools.
② ミニトマトを半分に切る
Cut the tomatoes in half.
③ 全ての材料をボウルに入れて混ぜ合わせる
Mix all ingredients in the bowl.
*使用したパウチ入りツナ ↓ *I used this Tuna pouch ↓