ほうれん草とトマトのツナ和え【Spinach and Tomato with Tuna】

Hourensou to Tomato no Tuna Ae


材料 (3人分)
ほうれん草 5oz
ミニトマト 4oz
ツナ 3oz
砂糖 小さじ1
米酢 小さじ2
醤油 小さじ2
胡麻油 小さじ2

Ingredients (Serves 3)
5 oz Baby spinach
4 oz Grape tomatoes 
1 Can or Pouch Tuna (3 oz)
1 Tsp Sugar
2 Tsp Rice vinegar
2 Tsp Soy sauce 
2 Tsp Sesame oil

作り方 Directions
① ほうれん草を電子レンジで約1分加熱し、冷めた後、水気を絞る
     Heat the spinach in the microwave for about 1 minute, then squeeze the water after it cools.
② ミニトマトを半分に切る
     Cut the tomatoes in half.
③ 全ての材料をボウルに入れて混ぜ合わせる
     Mix all ingredients in the bowl.


*使用したパウチ入りツナ ↓ *I used this Tuna pouch ↓

Popular posts from this blog

スフレチーズケーキ【Japanese Style Soufflé Cheese Cake】

冷やし中華 (胡麻ダレ)【Cold Ramen with Sesame Sauce】

きんぴらセロリ【Japanese Style Celery Stir fry】