ケールチップス胡麻風味【Kale Chips Sesame Flavor 】

Kale Chips Goma Fuumi


胡麻油と炒り胡麻を使用し、ケールチップスをアジア風にしました。
Using sesame oil and roasted sesame seeds, kale chips are made with a Asian flavor.

材料 (天板2枚分)
ケール 1束 (葉のみ160g使用)
◆ 塩 小さじ1/2
◆ 胡麻油 大さじ2
◆ 炒り胡麻 大さじ2

Ingredients (2 Baking Sheets)
1 Bunch kale (Use only leaf 160g)
◆ 1/2 Tsp Salt 
◆ 2 Tbsp Sesame oil
◆ 2 Tbsp Roasted sesame seeds

作り方 Directions
① ケールの硬い芯を取り除く(芯は細かく刻み、ケール菜飯などに使用できます)
     Remove the hard stem of the kale. (The stem can be chopped and used for Kale Nameshi)
② ①をボウルに入れ、◆を加えて混ぜる
     Put ① in a bowl, add ◆ and mix.
③ ②を重ならない様に天板に並べる
     Put ② on the baking sheet and make sure the pieces do not overlap.
④ 300°Fで約18分(パリパリになるまで)オーブンで焼く
     Bake in the oven at 300 °F for about 18 minutes. (until crispy)

Popular posts from this blog

スフレチーズケーキ【Japanese Style Soufflé Cheese Cake】

冷やし中華 (胡麻ダレ)【Cold Ramen with Sesame Sauce】

きんぴらセロリ【Japanese Style Celery Stir fry】