和風きのこスパゲティー【Japanese Style Mushroom Spaghetti】

Wafu Kinoko Spaghetti


材料 (3人分)
スパゲティー 240g
マッシュルーム 8oz (227g)
スライスハム 3枚 (45g)
にんにくのみじん切り 小さじ1
オリーブオイル 大さじ1
◆ みりん 大さじ1
◆ 酒 or 白ワイン 大さじ2
◆ バター 大さじ2 (24g)
◆ 醤油 大さじ3
塩・胡椒 お好みで
刻み海苔 お好みで

Ingredients (Serves 3)
240g Spaghetti
8 oz Mushroom (227g)
3 Slices of Ham (45g)
1 Tsp Minced garlic
1 Tbsp Olive oil
◆ 1 Tbsp Mirin
◆ 2 Tbsp Sake or White wine
◆ 2 Tbsp Butter (24g)
◆ 3 Tbsp Soy sauce 
Salt・Pepper (Optional)
Shredded Nori seaweed (Optional)

作り方 Directions
① マッシュルームをスライス、ハムを切る
     Slice the mushrooms, cut the ham.
② スパゲティーを茹でる
     Boil the spaghetti.
③ フライパンにオリーブオイルとにんにくを入れ、熱する
     Put the olive oil and garlic in the frying pan then turn on heat.
④ にんにくの香りが立ってきたらマシュルームとハムを加え、炒める
  Add the mushrooms and ham when you can smell the garlic, then stir.
⑤ しんなりしてきたら◆を加え、火を通す
     When it becomes soft, add ◆ and cook through.
⑥ 茹で上がったスパゲティーを加える
  Add the boiled spaghetti.
⑦ お好みで塩・胡椒を加え、皿に盛り付け、刻み海苔もお好みで加える
  Add the salt・pepper (optional), transfer to serving dish and sprinkle shredded nori seaweed  (optional).

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