ヒレカツ【Pork Tenderloin Cutlets】

Hire Katsu


とんかつソースは、ケチャップと醤油で代用します。

材料 (3人分)
豚ヒレ肉 1本 (400g)
塩・胡椒 
All purpose flour 大さじ2
卵 1個
パン粉 or Bread crumbs 6oz
揚げ油 
ソース
ケチャップ 大さじ3
醤油 大さじ1

Ingredients (Serves 3)
1 Pork tenderloin (400g)
Salt・Pepper
2 Tbsp All purpose flour
1 Egg
6 oz Panko or Bread crumbs 
Oil for frying 
Sauce
3 Tbsp Ketchup
1 Tbsp Soy sauce 

作り方 Directions
① 肉の水分を拭き取り、食べやすい大きさに切り、ボウルに卵を溶いておく
     Wipe the moisture off the pork, then cut into bite size pieces and beat an egg in a bowl.
肉に塩・胡椒を振り、all purpose flourをまぶし余分な粉をはらう
     Sprinkle salt・pepper on the pork, then dredge in all purpose flour and remove excess flour.
③ 溶いた卵にくぐらせ、パン粉をまぶす
     Dip in beaten egg, then dredge in panko. 
④ 350°Fの油で揚げ色がつくまで、若しくはフライヤーで揚げる
     Deep fry in 350°F oil until golden brown or use a fryer.
⑤ ケチャップと醤油を混ぜ合わせ、出来上がったヒレカツに添える
  Mix the ketchup and soy sauce and serve it with the fried pork.


*使用したパン粉 ↓ *I used this Panko ↓


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