唐揚げ【Japanese Style Fried Chicken】

Karaage


アメリカで入手しやすいAll purpose flourとコーンスターチで作ります。

材料 (3人分)
鶏もも肉 (Chicken Thigh) 1.5パウンド
◆ 黒胡椒 小さじ1/2
◆ 塩 小さじ1
◆ 醤油 小さじ1
◆ ニンニクのすり下ろし or みじん切り 小さじ1
◆ 生姜のすり下ろし or みじん切り 小さじ2
◆ 酒 大さじ2
◆ 胡麻油 大さじ1 
All purpose flour 大さじ3
コーンスターチ 大さじ4

Ingredients (Serves 3)
1.5 Pound Chicken Thigh
◆ 1/2 Tsp Black pepper
◆ 1 Tsp Salt
◆ 1 Tsp Soy sauce
◆ 1 Tsp Grated or chopped garlic
◆ 2 Tsp Grated or chopped ginger
◆ 2 Tbsp Sake
◆ 1 Tbsp Sesame oil
 3 Tbsp All purpose flour 
 4 Tbsp Cornstarch

作り方 Directions
① 鶏肉に余分な脂や筋があれば取り除き、食べやすい大きさに切る
     Remove any excess fat and sinew from the chicken and cut into pieces that are easy to eat.
② ①と◆をジップロックバッグの中へ入れて揉む
     Put ① and ◆ in the zip lock bag and knead.
③ 冷蔵庫で約1日漬け込む
     Marinate in the refrigerator for about 1 day.
④ ③にAll purpose flourを加えてジップロックバッグの中で混ぜる
     Add All purpose flour to ③ and mix in a zip lock bag.
⑤ ④にコーンスターチを加えてジップロックバッグを振ってまぶす
     Add cornstarch to ④ and shake the zip lock bag.
⑥ 約320°Fの油で揚げ、衣に薄く色が着く程度で一度取り出す。
     Fry in oil at about 320°F and take out once when it is lightly brown.
⑦ 油の温度を約360°Fに上げ、衣がカリカリにるまで揚げる (若しくはフライヤーで揚げる)
     Raise the temperature of the oil to about 360°F and fry until it is crispy (Or fry it in a fryer)


*使用したMinced ginger ↓ *I used this Minced ginger ↓

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