抹茶クリスピーライスチョコ【Matcha Chocolate with Crispy Rice】

Matcha Crispy Rice Choco


材料 (3人分)
ホワイトチョコレート 150g
抹茶 小さじ2
Rice crisps 15g

Ingredients (Serves 3)
150g White chocolate 
2 Tsp Matcha powder 
Rice crisps 15g

作り方 Directions
① ホワイトチョコレートを約50°C (122°F) で湯煎、若しくは電子レンジで数回に分けて徐々に溶かす
     Melt white chocolate over a Bain-marie with about 50°C (122°F) or melt it in the microwave little by little.
② ①に抹茶を混ぜる
  Mix matcha powder with ①.
③ ②にrice crispsを混ぜ、型に入れる(チョコレートが引っ付く可能性のある容器には、ワックスペーパーやクッキングシートを使用)
     Mix rice crisps in ② and put it in a mold. (Use wax paper or parchment paper for containers where chocolate may stick)
④ トッピングを加えたい場合は、チョコレートが固まらないうちにのせる
     If you want to add toppings, put it on before the chocolate hardens.
⑤ 冷蔵庫で冷やして固める
     Refrigerate until it hardens.


*使用した抹茶 ↓ *I used this Matcha powder ↓
*使用したRice crispsとトッピング ↓ *I used this Rice crisps and Topping ↓

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